Om Ellebæk Revision

Revisionsfirmaet i Sorø betjener virksomheder i flere forskellige brancher og byer. Adressen i Energiens Hus, tæt ved motorvejsafkørslen, gør at Ellebæk Revision også har kunder udenfor Sorø.

Steen Ellebæk har været registreret revisor siden 2011 og før dette havde han mange års erfaring indenfor revision, regnskab og skat, med ansættelser i både mindre lokale revisionsfirmaer og de store landsdækkende.

Steen Ellebæks speciale er små og mellemstore virksomheder og kundekredsen omfatter mange forskellige selskabsformer, med og uden ansatte. Selv har Ellebæk Revision også planer om at ansætte flere. Firmaet koncentrerer sig om revision af regnskab, selvangivelser og rådgivning om erhvervsøkonomi og skatteforhold. Bogholderiet uddelegerer Steen Ellebæk gerne til andre.

Et højt fagligt niveau med løbende opdatering om ny lovgivning og nye regelsæt er en selvfølge hos Ellebæk Revision. Det gælder ikke mindst i forbindelse med coronanedlukningen og den medfølgende myriade af hjælpepakker, som regeringen har iværksat for at undgå massekonkurser. Valg af revisor kan være udslagsgivende, om man overlever som virksomhed, især i en krisetid.

Du er meget velkommen til at kontakte Ellebæk Revision for en uforpligtende samtale om, hvad der bedst muligt kan fremme din virksomhed.

(En del af ovenstående tekst stammer fra et interview med Steen Ellebæk i SN.DK)